Защитникът на Левски Хосе Кордоба празнува днес 23-ия си рожден ден. Както е известно, панамският национал е считан за сигурно ново попълнение на втородивизионния английски Норич, след като отказа на Рейнджърс.  

"Сините" се обърнаха към Кордоба със съобщение в официалния си сайт, но неволно или не се издадоха, че повече няма да играе за тях.

"ПФК Левски честити празника на Хосе Кордоба и му пожелава здраве, успешна кариера и много бъдещи успехи", написаха от "Герена". 

Прави впечатление обаче, че пожеланията не завършват както са по традиция с "бъдещи успехи със синята фланелка", което подсказва, че кариерата на Кордоба в Левски вече е приключила. 

Припомняме, че преди дни, когато Патрик Мислович имаше рожден ден от "Герена" му честитиха с "пожелаваме здраве, успешна кариера, много победи, голове и щастливи мигове със синята фланелка".

Хосе Кордоба дойде в Левски през есента на 2021 година и вече има зад гърба си общо 90 мача и е носител на Купата на България за сезон 2021/22. През 2023 г. бе избран за най-добър защитник.