ПФК Левски официално стана първият български футболен клуб, напълнил стадион в условията на епидемиологична обстановка и събитие, което не предполага присъствие на фенове на съоръжението. "Сините" информираха на сайта си, че билетите за "106 години любов" са разграбени.

Ценните хартийки бяха пуснати в продажба преди точно една седмица. Феновете се мобилизираха в един от най-трудните моменти в историята на Левски и ги изкупиха, осигурявайки приходи в клубната каса. 

Левски разкрива голяма изненада 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Ръководството на "сините" съобщи, че поради огромния интерес към виртуалното събитие пуска нова партида билети. 

Съобщението от "Герена":

Скъпи левскари,

ПФК Левски официално стана първият български футболен клуб, напълнил стадион в условията на епидемиологична обстановка и събитие, което не предполага присъствие на фенове на съоръжението.

Капацитетът на стадион „Виваком Арена - Георги Аспарухов“ от над 17 000 места бе разпродаден за броени дни по повод рождения ден на клуба на 24 май, а всеки пропуснал да се сдобие с пропуск, може да го стори и сега.

Поради огромния интерес към виртуалното събитие „106 години Любов“, ПФК Левски пуска нова партида билети за трибуните на „Герена“! Рестартът на продажбите е даден, не пропускайте да се сдобиете с парченце от „синята“ история до 19.14 часа на 24 май.

Може да закупите вашия билет ТУК!

Като привърженици вие доказахте за пореден път историческата си значимост, над Вас е само небето!

Благодарим Ви за подкрепата, тя е всичко за нас!".