Двама бразилци и национал на Гана са сред потенциалните нови попълнения на Левски. Тримата са били предложени от футболния агент Марсио Битенкур и ще излязат без пари на "сините", пише "Меридиан мач".

Става въпрос за нападателят Недсон, който за последно е играл за бразилския Чапекоензе, халфа Ренан Оливейра от Америка Минейро и десният краен защитник Масахуду Алхасан. Последният има мачове за националния отбор на Гана, а в кариерата си е минал през Дженоа, Новара, Латина, Удинезе и Перуджа.

28-годишният Недсон е футболист, който може да играе навсякъде в атаката. Той е бърз и повратлив и се справя еднакво добре по двата фланга или като втори нападател в центъра. 

Ренан Оливейра е най-скъпият от тримата според популярния сайт Transfermarkt.com. Той е оценен на 1 400 000 евро. Коронната позиция на 27-годишния бразилец е в средата на терена. Оливейра има опит и като дясно крило.

Тримата чужденци са дали предварителното си съгласие да играят в Левски и ще пристигнат на финални преговори в България, ако от “Герена” ги одобрят. 

На снимката: Недсон с екипа на Чапекоензе


На снимката: Масахуду Алхасан

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2017/2018