Изпълнителният директор на Левски Павел Колев призна, че ситуацията в клуба е изключително тежка и към днешна дата не може да се даде отговор дали Левски ще го има и какво е бъдещето му. 

Днес той се срещна с фенове на "сините" и след срещата коментира пред журналисти какво е положението.

"Не мога да отговоря дали ще го има Левски и какво е бъдещето. Обсъдихме каква е ситуацията към днешна дата и как феновете могат да помогнат. Коментирахме редица идеи, с които да се помогне на клуба", започна Колев.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Колко ще издържи Левски зависи от ситуацията. Към днешна дата бъдещето не изглежда розово. Хоризонтът ни е доста къс финансово. Другата седмица ще мога да говоря повече на тази тема. Към днешна дата нямам отговор дали Левски ще издържи финансово до края на сезона.

Най-вероятно скоро ще има позиция на клуба. Не знам какъв ще е бюджетът и няма как да коментирам. Ситуацията е патова и не знам какъв ход може да се направи, за да се реши бързо този проблем", допълни директорът на "сините".

„Нямам контакти с Васил Божков. Може би от десет дни не сме се чували. Не бих квалифицирал като странно това нещо“, каза изпълнителният директор на „сините“.

“Футболистите изглеждат спокойни? Значи са добри артисти, в което се съмнявам. Да, спокойни са, защото не бяха в България. Сега ще се потопят в българската действителност", завърши Колев.