Левски приключи участието си на световното първенство за деца - „Мундиалито“. Децата от школата на „сините“, родени през 2007 година, отстъпиха в решителния мач на „Сребърния поток“ (втори поток с 1:2 на каталунския C. Nastic de Tarragona.

Въпреки това, представянето на малките левскарчета е повече от впечатляващо и те защитиха по най-добрия начин цветовете на любимия тим. „Сините” изиграха осем мача в Коста Дорада, като постигнаха пет победи и три загуби.

В груповата фаза „сините“ завършиха на трето място от пет отбора. След това постигнаха три последователни победи – на осминафинал, на четвъртфинал и на полуфинал, за да стигнат до възможността да играят финал в “Сребърния поток” и така да имат максимален брой мачове.

Отборът на Левски от набор 2007 участва на Mondialito 2017 със съдействието на Тръст „Синя България“ и „Сини инициативи“.

Съставът на Левски: Стоян Добрев, Любомир Гечев, Никола Димитров, Михаил Петров, Радослав Стоянов, Кристиян Йорданов, Мартин Здравков, Николай Михалков, Александър Марков, Алек Говедарски, Христо Тотов и Стивън Жерард Ив Гаоте.
Треньори: Манол Занев, Захари Сираков и Петър Пеев