Съвместната кампания на ПФК Левски и Тръст „Синя България“ „Учи с „Левски“ записа нов голям успех, след като втората среща от инициативата бе посетена от над 50 деца и техните семейства. Те се срещнаха с един от най-емблематичните „сини“ привърженици Петър Димитров, който пренесе децата в неповторимите времена на мъжеството, духът и зараждането на непреходните левскарски ценности. 

"Поговорихме си за личните преживявания и срещи с великите играчи от миналото, а след края на срещата присъстващите бяха зарадвани от Станислав Костов, който раздаде автографи на всички и поднесе на децата подаръци от нашите партньори – ФЮТ и "Cakey Bakey". И този път обратната връзка, която получихме бе повече от вдъхновяваща. Децата взимаха участие, отговаряха на въпроси, питаха, а повечето от тях зададоха и въпроса „кога ще се видим пак“, пише levski.bg.

Още от съобщението в клубния сайт на "сините":

"Това, скъпи левскари, ще се случи съвсем скоро. Както вече обявихме събитията от кампанията, обърната изцяло към най-малките, ще се провеждат преди домакински двубой на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“, когато денят и часът на срещата предразполагат това. Срещите ще са насочени към деца до 12-годишна възраст и ще протичат в рамките на до 45 минути, така че да им бъде забавно, приятно и комфортно. Да бъдат увлечени в любовта към клуба и играта. Защото в основата на желанието на клуба е да спомогне за тяхното израстване като достойни българи, използвайки светлия пример на героите от миналото.

Подробности за деня, часа, темата и специалния гост на следващата среща от кампанията „Учи с „Левски“ ще бъдат обявени допълнително.

Ще ви очакваме! Елате на „Герена“, за да учим и да се забавляваме заедно!".

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020