Вторият капитан на Левски Мартин Райнов говори пред клубната телевизия на „сините“ по време на лагера в Умаг.

„Всичко е нормално. Периодът е с много големи натоварвания за нас. Тук сме, за да си свършим работата. Да се подготвим за първенството и да печелим. Тази подготовка ще ни бъде много полезна, защото за нас е важно да бъдем добре физически. Смятам, че тренираме доста добре и трябва да го покажем в мачовете“, заяви халфът на Левски.

„За мен всички мачове са важни. Дори на тренировка, когато играя срещу моите колеги е важно да спечеля. След загубата всеки беше ядосан. Това е добре и е напълно нормално да бъде така. Ние искаме да играем добре и да печелим. Някоя треньори казват, че най-важна е играта, което е така, но ние искаме да печелим. Не искам да бързам с оценки, защото това беше нашият първи мач. Имаме още няколко контроли. За промяна ще говорим, когато започнат истинските мачове“, продължи Мартин Райнов.

„Смятам, че по-младите момчета в отбора се стараят. Със сигурност им е малко по-тежко, защото мъжката подготовка е по-различна. Не съм аз човекът, който трябва да дава оценки на младите. Това трябва да го направи треньорът. Те се допитват до нас за съвети, за да влязат по-бързо в ритъм. Изискванията на нашия треньор са атака и да печелим“, каза още националът на България.

„Искам Левски да бъде победител. Разбира се, ако е с добра игра, още по-хубаво. Дори да е 1:0 и грозно, но да е за Левски. Имах оферти от чужбина, исках да се пробвам навън, но предложенията не бяха добри за мен. Имах оферти и от България, но Левски ми беше оставил вратата отворена и аз нямаше как да ида в друг отбор от страната“, разкри още Райнов.

„Няма символика в новия ми номер. Говорих с Иван Горанов и той ми каза, че с номер 4 ще ми тръгне. Лентата е отговорност, но нашият капитан е Ники Михайлов. Всеки в Левски трябва да е капитан без да носи лентата. Всеки трябва да се опита да бъде лидер в своята позиция на терена“, заяви още един от най-опитните на „Герена“.

„Чакам мача с Берое с нетърпения и очаквам само победа. Купата е нашата цел. Трябва да побеждаваме и в първенството, за да завършим колкото се може по-напред в класирането. Мястото на което сме в момента, меко казано, не отива на Левски“, добави полузащитникът на „сините“ от София.

„Не знам какво да кажа на нашите фенове, защото това, което правят те е нещо огромно. Без тях ние нямаше да съществуваме като клуб. Искам да им благодаря и да им кажа, че ние даваме всичко от себе си и искаме да побеждаваме в мачовете. Знаем, че представянето ни до този момент не е нормално за отбор като Левски. Победите ще дойдат. Работим много здраво“, завърши Райнов пред клубната телевизия.