Новото аржентинско попълнение на Левски Франко Мазурек даде интервю пред клубната телевизия на "сините". Той сподели първите си впечатления от клуба, треньорите и съотборниците си.

"Много съм доволен, че съм тук. Всички ме приеха много добре. Избрах Левски след разговор с техническия щаб. Казаха ми, че ще имам възможност да се докажа и да имам важна роля в тима. Също така ме привлече и участието в евротурнирите. Разбрах, че Левски е голям отбор", започна Мазурек.

"Чувствам се много добре с момчетата, приеха ме радушно. Треньорите се отнасят също добре с мен. Всички ми помагат много в адаптацията. Като цяло всички са много любезни с мен. Преди да се присъединя към Левски се информирах за футбола тук. Смятам, че ще се борим за титлата и за влизане в групите на Лига Европа. Искам да направим голям отбор", продължи аржентинецът.

"Мисля, че се представяме добре за този етап на подготовката. В първият мач бяхме малко бавни, но във втория стояхме добре и в двете полувремена. Имаме добри шансове срещу Ружомберок и трябва да дадем максимума от себе си, за да спечелим", каза още атакуващият халф.

"На феновете искам да кажа, че имаме добър отбор и имаме нужда от горещата им подкрепа", завърши Мазурек.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа