Младият халф бек на Левски Мики Орачев изрази задоволство от добрата атмосфера в тима и игрите, които показват "сините". Той определи първото място в крайното класиране като единствена цел пред него и съотборниците му.

„Вече се чувствам на 100% готов. Това го дължа и на Роко Перота. С него се готвих много сериозно в продължение на две седмици, за да не се случват за в бъдеще такива неща. В момента се чувствам на 100% готов и възстановен”, каза той в интервю за клубната телевизия.

„Беше ми много трудно да гледам отстрани, защото аз съм млад и искам с каквото мога да помогна на отбора да печели, в добри и лоши моменти да съм винаги близо до отбора и да го подкрепям”, продължи бранителят.

„Да, в момента атмосферата в отбора е по-различна. Ние винаги сме знаели, че имаме потенциал. Дори когато не играехме, вдигахме главите и знаехме, че този момент ще дойде. Защото ние вярвахме в себе си. На подготовката много се трудихме. В момента най-важното е да продължаваме с победите”, добави Орачев.

„С всяка една победа самочувствие расте и расте. Пожелавам си до края на годината да задържим тази форма, да можем да бием във всички мачове до края и да сме първи”, завърши Орачев.

Всичко за Първа лига - ТУК

ТВ програма на Първа професионална лига