Треньорът на Левски Николай Митов отговори на част от въпросите на феновете на клуба в чат на живо, в който участва заедно с Даниел Боримиров и Красимир Иванов. Той беше излъчен пряко във фейсбук страницата на "сините". Митов говори за футболистите, с които Левски се раздели това лято, както и каза, че на "Герена" очакват оферти за Франсис Нар и Бабатунде Адениджи.

"Вярвам, че ще бъдем конкурентни на силните отбори. Целта ни е да изградим добър отбор. Селекцията в клуба е отворен процес. Веско Минев и Сашо Александров са освободени, защото тръгваме по един нов път. Трябва да се разделим с доста хора, за да започнем наново. Взехме Иван Горанов, а и си връщаме Мики Орачев от Локомотив (София). Сашо Александров е сърцат играч, но не влиза в моите планове. Вложени са средства за Нар и Адениджи, ако има оферти за тях, ние със сигурност ще ги разгледаме”, каза Митов. 

"Аниете е любимец на нашите привърженици. Реших да заложа на младостта. Благодарим на Аниете, но тръгваме по нов път. Това е причината да вземем и Антонио Вутов. В отбора разполагаме само с двама здрави вратари. Йоргачевич и Кръстев са контузени. На този етап имаме само Любенов и Митрев, които тренират", коментира треньорът на Левски. 

"Търсим крила, но искам да взема добри футболисти. Имаме качествени юноши. Имаме Кабов и Алекс Боримиров, но търсим още флангови играчи. Обичам да играя с крила, а едно от условията към отбора е да владеем топката", завърши Митов.