Треньорът на Левски Николай Митов даде пресконференцията си преди шампионатната среща с Локомотив (Пловдив) от 27-ия кръг. Двубоят е в неделя от 17:30 часа на "Герена". Митов каза, че е запознат с качествата на "смърфовете" и ще потърси начин да изненада гостите. Специалистът обаче се притеснява от факта, че играчите му рядко отбелязват голове, което се надява да се промени.

"Тази седмица на облекчен режим тренираха Костадинов, Минев, Сашо Александров – централният защитник. Имаме два дни до мача. Надявам се да мога да ги ползвам. Но това го има във футбола. Аз съм реалист и за това казвам, че гледам мач за мач. Сметки няма какво да правим. Важно е във всеки мач да взимаме максимума. Левски трябва да е колкото се може по-напред. В тази ситуация гледаме мач за мач. Искаме максимума от всяка среща", коментира Митов.

"Де Нойер, пропуснах да кажа, също има проблем. Той е с контузия в ходилото. Вчера опита да тренира, но не се получи. С моите колеги бяхме да гледаме Локо (Пловдив) и Лудогорец. Играем с двата състава последователно. Локо има добри изпълнители в атака и в дефанзиен план. Ще търсим как да ги изненадаме. Запознат съм добре", продължи треньорът на Левски.

"Трудно отбелязваме, това ме притеснява. Не се притеснявам дали гостуваме, или сме домакини. И двата мача, които загубихме като гост, стояхме добре. Давам пример с мача с ЦСКА, където се търси повече резултат – ако съм честен, в последната среща с Черно море стояхме най-добре игрово, но не отбелязахме положенията си. Но няма да ме заблуди една загуба. Далеч сме от това, което искаме", каза Митов.

"Добър футболист е Мартин Камбуров, голмайстор. В съвременния футбол никой не се пази персонално, дори и Меси не го пазят така", добави треньорът на Левски. 

Пълно разяснение на новата схема на Първа лига

Tелевизионната програма на Първа лига

Всичко за Първа лига