Новото попълнение на Левски Илиян Мицански е отказал оферти от два полски клуба, за да подсили ''сините'', твърди "Гол".
Един от отборите, които е искал да обвърже нападателя с контракт, е закъсалият гранд Висла (Краков), който в момента е на последното 16-о място в полската Екстракласа и е разтърсван от много сериозна финансова криза.

Другият тим с интерес към българина пък е бил Шльонск (Вроцлав), който имаше също много силни години, както ''армейците'' от Краков, но в момента тъне в посредственост.

Самият Мицански обаче е предпочел да остане в България през следващите месеци, за да може да си върне формата и евентуално да се надява на доста по-добро предложение от чужбина.

Освен това той иска да бъде близо и до родния си Сандански, където се е захванал с бизнес начинание и е отворил голям бутик в центъра на града.

В крайна сметка Мицански реши да отхвърли двете оферти и да подсили ''сините'', като по този начин ще има възможност да бъде по-близо до родния си град и същевременно изкъсо наблюдаван от Ивайло Петев.

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига