ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Левски замина за лятна подготовка в турския курорт Белек при почти пълно мълчание.

Наставникът на Левски Николай Костов пръв слезе от автобуса, подмина журналистите и се отправи към гишетата за проверка да документи.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

Почти всички играчи на столичния гранд отказаха да отговарят на въпроси на журналистите, като единствено десният бек Патрик-Габриел Галчев сподели очакванията си преди лагера.

"Готови сме, тренирахме два дни. Нормални тренировки. Сега отиваме основната част да направим. Трябва да се върнем максимално подготвени за предстоящия сезон“, коментира Галчев.

„Разбира се, с всяка тренировка надграждаме. Получават ни се нещата първите два дни. За това е подготовката, за да бъдем максимално добре подготвени. Вникваме в нещата, които изисква треньорът“, добави защитникът.

„Ако ръководството ми даде шанс, аз ще се възползвам максимално.“

„Фабио Лима днес тренира с нас. Приемаме го като всеки един чужденец. Той става част от нашето семейство и няма да има проблем с вкарването в отбора.“

„Разбира се, с Роналдо не са малко мачовете. Винаги сме се разбирали много добре. И извън терена сме били приятели. Ще липсва на отбора.“

„Андриан е основна част от отбора. Ще липсва в нашата съблекалня. Надявам да му се получат нещата. За целия отбор ще бъде добре, ако се разберат. Той е мой приятел и аз заставам зад него“, допълни Галчев.

"Няма нищо лошо, че ще пътуваме с ЦСКА. Познаваме се с повечето момчета. Няма нищо лошо. Ние сме професионалисти“, каза още Патрик-Габриел Галчев.

"Сините" летят в 16:40 часа, като ще делят един полет с вечния си съперник ЦСКА.

Левски ще изиграе общо девет контроли в Турция. Първата е срещу унгарския Вашаш на 17 януари, а последната срещу Рига (Латвия) на 7 февруари. Отборът се прибира в София на 8 февруари.