Близо шест часа продължи редовното заседание на Управителния съвет на Левски. Сбирката на ръководните фактори в клуба съвпадна със загубата с 2:3 от Локомотив (Пловдив), която "сините" инкасираха във вторник вечер на своя "Георги Аспарухов".

Левски гласува днес бюджета си за следващия сезон. Една от темите на заседанието на Управителния съвет на клуба е дали генералният спонсор на "сините" "Виваком" ще придобие голям пакет акции.

На заседанието присъстваха собствениците Иво Тонев, Александър Ангелов и Николай Иванов, Минко Герджиков от Надзорния съвет,  членовете на УС Николай Илиев, представителите на НКП и Тръст „Синя България”, съответно Степан Хиндлиян и Васил Колев, Иван Христов и Андрей Арнаудов, които отговарят за маркетинга, както и спортният директор Георги Иванов. Сбирката обаче премина в мистериозна мъгла, тъй като никой от присъстващите не пожела да говори пред медиите.

Към 21:30 часа нямаше и информация от клубната телевизия, която показваше кадри от предишните заседания на Управителния съвет на Левски.

Възможно е обсъждането на дневния ред да продължи и утре.

  Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!