Бившият треньор на Левски Станимир Стоилов коментира събитията в клуба от последните дни и отпадането от турнира за Купата на България. 

Мъри даде интервю пред "7 дни спорт", в което взе отношение и към атаките на бившия шеф на "сините" Георги Иванов, чийто настоящ тим Черно море изхвърли Левски от турнира.

"Винаги гледам глобално и няма да участвам в дребни заяждания. Не съм делил нито футболистите, нито треньорите. След като са там, значи са добри. Но срещу тях стоят постижения. Най-лесно е да обиждаш. Аз никога не съм бил гробокопач", заяви Стоилов.

Той каза още, че постиженията на тима са виновни и за отлива на фенове от "Герена". Мъри подчерта, че при загубата с 2:3 от Черно море е загубен трофей на собствения стадион на "сините", което не се е случвало от години.

"Във футбола има резултати и те диктуват настроенията на феновете. на "Герена" е имало 10 хиляди души, когато нямахме шансове да мръднем от второто място. За дачата на играчите е да тренират и да побеждават. А те губят трофей на "Герена"!, отсече Мъри.

Купа на България - сезон 2016/2017
Всичко за Първа лига - ТУК
Програмата на Първа професионална лига