Визионер с европейски стил като Мъри отлично си дава сметка, че любимият нему и на половин България вековен клуб се нуждае от незабавно почистване на мършата, която се храни от тялото му като кръвопиец.

Мъри не се поколеба да принуди Тити Папазов да напусне синьото ръководство, но сега ще трябва да продължи с мисията си. В името на Левски.

Само за година показа вратата на братя Цоневи, които с арогантното си поведение тровеха атмосферата в съблекалнята. Последваха ги Здравко Димитров и Митко Костадинов.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Мъри не се излъга в преценката си, защото въпросните момчета не продължиха кариерата си в реномирани тимове, каквито бяха претенциите им, а се насочиха към скромни отбори от изстрадалото първенство. Липсата им изобщо не се усети, а публиката бързо ги забрави.

В името на настоящето и бъдещето, Мъри трябва да размаха меча и да посече самозабравили се и позастаряващи псевдозвезди, които провалиха Левски срещу малтийския анонимник „Хамрун“.

Мъри се ползва със заслужената подкрепа на цялата синя общност и затова единствения му ход е да заложи на младостта и смелостта. Така ще сложи край на страха и липсата на отговорност, които прозират в играта на някои от т.нар „звезди“.

Анонимните ментета , които разхождат славния екип на Гунди ще отидат на футболното сметище, а Стоилов ще напише нова глава от синята приказка със златни букви.
Димитър Апостолов/БЛИЦ СПОРТ