Треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира победата с 2:1 над Пирин (Благоевград) в контролата в Самоков. Специалистът недоволстваше след мача, тъй като футболистите му го разочароваха с неубедителна игра. Той каза, че има забележки към възпитаниците си, които по думите му са подходили лежерно след двата гола на Роналдо. Мъри обясни, че иска Левски да играе агресивно, а футболистите му да показват желание. 

"Общо взето целта беше да поддържаме по-добра динамика и да тренираме контрола на топката, да сме активни и в пресирането. Първите минути имаше доста добри моменти като скорост и динамика. Контролирахме играта до средата на полувремето, след това беше лежерно. Имаме какво да работим, с това темпо не можем да вървим напред, трябва да вдигнем малко оборотите. Трябва да има по-голямо желание и у нас. Като за начален етап, имаше и добри неща, но искам да виждам по-добра динамика", коментира Стоилов след мача.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Като физика, тези, които играха 65 минути, държаха добре, но скоростта и динамиката липсваше. Изиграхме повече стил контролна среща, а не като официална", добави той.

"Кратък е периодът, за да даваме оценки за представянето на Блажевич и Роналдо. Анте Блажевич трябва да подобрява своите игрови качества. Роналдо също получава нужното доверие да се интегрира по-бързо", продължи Мъри.

"Днес трябва да приключим окончателно договорните неща с Филип Кръстев. Имаме цялостна договорка с него, днес трябва да приключим всичко. Оптимистично съм настроен, но искам по-добра игра от моя тим", добави Стоилов, потвърждавайки новината на БЛИЦ от сутринта, че сагата с Кръстев ще приключи днес и договорът ще стане факт до часове.

"Tрябва да добавим още желание и агресия. Защото мотивацията и амбицията да играеш футбол, са като въздуха за хората", добави треньорът на Левски.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2022