Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Гаджето на новото попълнение на Левски Богдан Вашчук е уникална красавица. Жената до естонския футболист се казва Ерика Голубева.

Блондинката е истински диамант, на който ще се радват на "Герена". Офанзивният халф вчера направи първа тренировка със "сините". Сред новите му съотборници веднага се зашушука за неговата любов, която сякаш е излязла от приказките.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Ерика също е естонка, родена е на 28 октомври в град Талин и е само на 20 години. Вероятно съвсем скоро Голубева ще заживее при футболиста в София.

Футболното гадже е гледала на живо и срещата с ЦСКА от евротурнирите. Тогава мачът завърши със страшно меле, в което главен герой бе и нейният любим. Вашчук и съотборникът му Володимир Байенко се сбиха с играчите на "червените" Николай Бодуров и Кристиян Малинов, заради което всички отнесоха по 3 мача наказание.

"Чувствам се развълнуван. Подписах с най-големия в клуб в България и се радвам, че станах част от него. Надявам се да вкарам много голове на този стадион. Отне ми само няколко минути, за да реша, че искам да играя тук. Левски е голям отбор", заяви Вашчук при представянето си.

Първа лига - сезон 2018/2019

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018