ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Първото важно решение на Общото събрание на Левски доведе до напрежение. След гласуването представителят на феновете Петър Ганев да бъде отстранен, други двама лидери на агитката Димитър Костадинов и Любомир Костадинов също си тръгнаха.

Toп Коефициенти за efbet Лига!

Аз не мога да говоря за обединени, виждате какво се случва. Представителят на привържениците в Надзорния съвет (Петър Ганев) беше освободен с аргумента, че не слуша. Говори неща в медиите, които не се харесват на останалите представители на този Надзорен съвет, а именно дава оценки за работата на изпълнителния директор, положителни оценки.

Според нас тези оценки са правилни и не може това да е аргумент той да бъде отстранен от поста си, че ги е направил. Той затова е там – да наблюдава процесите, да прави анализи, да прави изводи, да прави оценки. Ако господин Сираков смята, че не трябва да има такива хора, които да го правят, ок, има право“, каза председателят на „Левски на левскарите“ Димитър Костадинов.

Той изнесе притеснителни факти около събитията в офисите на „Герена“, като според него „тече процес по отстраняването на Стоилов и Ивков от клуба“.

„Извършиха се днес поредните обиди и посегателства спрямо футболен клуб Левски. Иво Ивков и Станимир Стоилов не само си вършат добре работата като професионалисти, а се превърнаха като истински лидери на левскарството.

Според нас тези хора са заслужили и доказали да се борим докрай те да си вършат работата. Очевидно в момента тече процес на отстраняването им от клуба, за което ние не можем да реагираме спокойно и да го приемем по никакъв начин.

„Напуснахме, тъй като не желаем да участваме в този фарс, както беше определен от един непознат за мен акционер. Правим се на акционерно дружество“, коментира темата Димитър Костадинов.

Иво Ивков също напусна залата след новината за Петър Ганев. Малко по-късно обаче изпълнителният директор се върна обратно. 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и вTelegram
Присъединете се в канала ТУК