Вратарят Димитър Шейтанов, който напусна Левски, е близо до договор с Астън Вила, твърди "Меридиан мач". 19-годишният страж отказа да преподпише със "сините" и стана свободен агент на 1 януари. Така той може да премине в тима от Бирмингам без трансферна сума. 

Английският клуб отдавна е харесал Шейтанов и сега ще се възползва от възможността да го вземе без трансферна сума. 

Преди това вратарят бе на проби в Лийдс, като се представи много добре, но "белите" отказаха да плащат на Левски за правата му.

 

View this post on Instagram

Днес беше последният ми ден като футболист на ПФК Левски София. Не знам откъде да започна... Десет години - това са хиляди тренировки, стотици мачове и толкова емоции - отдаденост, страст, воля, разочарования, лишения, щастие. През тези години прекарвах на стадиона повече време, отколкто където и да е другаде. Искам да благодаря на всеки един човек от този стадион, защото всеки от тях ми помогна да израстна като човек и спортист. Има хиляди моменти които никога няма да забравя и ще бъдат ценни уроци занапред в живота ми!  Горд съм с всички успехи, които постигнах, носейки “тежката” фланелка на Левски! Не всеки път успявах, но винаги давах максимума от себе си. Искам да благодаря на семейството и приятелите ми, които бяха до мен и безрезервно ме подкрепяха в трудните моменти. Професионалният ми път продължава другаде, но никога няма да забравя какво е да играеш за този отбор, никога няма да забравя моите съотборници, моите треньори и хората с които съм работил. Винаги ще помня хубавите ни моменти заедно! Моят дом е тук! Само Левски ???? #samolevski

A post shared by Dimitar Sheytanov (@sheytanov1) on