Футболните запалянковци на Левски, както и тези на ЦСКА заляха социалните мрежи с подигравателни колажи, песнички и истории, свързани с вратаря на "сините" Божидар Митрев.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Както е известно, стражът на Левски направи поредната си комична грешка на вратата на "сините", като тя бе срещу Ботев (Пловдив) в мач от 14-ия кръг на Първа лига, спечелен от домакините с 4:1 на стадион "Георги Аспарухов". В 45-ата минута на въпросния мач Антонио Вутов стреля от далечна дистанция, а топката изненадващо премина под плонжа на Митрев.

Това даде и повод на привържениците да се подиграят със стража, като в колажите е намесен и грешникът от финала на миналогодишното издание на Шампионската лига Лорис Кариус, който се отчете с 2 комични отигравания, което помогна на Реал (Мадрид) да спечели срещу неговия Ливърпул с 3:1.

Част от подигравките към Божидар Митрев в социалните мрежи и форумите:

"Като извинение за несъстоялия се мач с Бока/Милан, от фирмата организатор "МОКО Солюшън" предоставиха незабравимо изживяване на "сините" привърженици на мача срещу Ботев (Пловдив), състоял се в неделя. На вратата на Левски бе поставена реалистична 3D холограма на голямото синьо сърце Божо Митрев, като дори топката премина през нея!", гласи една от закачките.

"Разстроен от поредната си издънка, Божидар Митрев решил да се самоубие като скочи пред автобус 310, но рейса минал под плонжа му".

"Божката е на вратата, па-па-паранояяяя
Топката лети към него, па-па-паранояяяя
А какво ли ще се случи, па-па-паранояяяя
Топката е във вратата, па-па-паранояяяя", се пее в песничка, която е публикувана във форума на "сините" привърженици.