Новото попълнение на Левски Филипе Нашименто даде интервю пред клубната телевизия след подписването на договора си и заяви, че иска да спечели много титли със „сините”. 23-годишният португалски халф идва на „Герена” от Динамо (Букурещ) и получи контракт за две години и половина.

"Много съм развълнуван и съм щастлив, че съм тук. Пристигнах в най-големия клуб в България. Тук съм да помогна на отбора да спечели титли. От мен може да очаквате себераздаване и страст в това, което правя на терена. Сигурен съм, че със синята фланелка ще спечеля много мачове", заяви португалецът.

"Левски е най-големият клуб в България. Има славна история и се нуждае отново да печели трофеи. Знаме, че сега можем да спечелим Купата и имаме шансове за титлата в шампионата", каза още Нашименто.

"Футболът в Румъния е подобен като този в България. Там има няколко водещи отбора, както и тук. Радвам се, че ще мога да се боря за титлата с Левски. Знам, че има многобройни фенове, които го подкрепят навсякъде и са много темпераментни. Нямам търпение да облека синия екип и да се боря за този отбор. Амбицията ми е да играя и да вкарам много голове", завърши халфът.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА 
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ - ТРАНСФЕРИ И ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018