Собственикът на Левски Наско Сираков ще бъде отделен от отбора за близо месец, пише „Меридиан Мач". 

Голмайстор номер 1 на „сините" за всички времена се стяга за мащабна обиколна на България, чието начало ще бъде поставено през септември. Тогава той и легенди на клуба ще поставят началото на следващата мащабна кампания, която трябва да осигури свежи средства за отбора тази за привличането на членове. Първоначално този процес трябваше да стартира още през август. На „Герена" обаче бяха принудени да отложат нещата с месец. Причината за това са отпуските, на които се радват повечето българи в момента.

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

„Ще дадем възможност на всеки един левскар да се докосне до Наско Сираков и други големи имена от историята. Да научи лично от него вижданията му за управлението и бъдещето на клуба", коментираха от Левски.

Феновете ще могат да станат членове на клуба срещу различни годишни вноски. Те ще стартират от 19,14 лева и стигат до 1914 лева.

Самите членски карти ще бъдат уникални. Те ще носят информация за даренията, които са правили притежателите им, посетените от тях мачове, както и закупените атрибути.

В Левски са си поставили за цел да привлекат за каузата минимум 500 000 членове.