Вратарят на Левски Мартин Полачек е единственият, който е ненужен на "Герена", но все още не е разтрогнал своя договор, нито е преотстъпен някъде под наем. Словашкият здравеняк обаче обясни, че и няма намерение да напуска клуба. 

"Трудно е да обясня защо не играя. Една от причините може би е, защото се смениха трима треньори, откакто съм тук. Според единия пасвам на стила на игра, според другия - не... Сега, при третия треньор, ми беше казано, че няма да разчита на мен, а той си дойде направо с нов вратар", споделя Полачек пред словашко издание. 
Winbet - на един клик разстояние! (18+)
"Не остана място не само за мен, но и за резервата ми Божидар Митрев. И затова сега тренирам индивидуално, провеждам много интересни занимания и във всяко едно от тях опитвам да докажа, че съм готов да играя във всеки един момент. Имам важен за мен договор с Левски и се надявам да убедя треньора, че имам място в клуба", продължи вратарят.

"Наскоро с партньорката ми се сдобихме с дете. Така че сега искам да съм спокоен и да имам стабилност в кариерата си. Мисля само за семейството си и не мисля за нов отбор. Но искам да се завърна някой ден в Полша. Определено бих искал да играя в Екстракласа", обясни Полачек.

"Договорът ми с Млада Болеслав изтече и имах много предложения. Избрах Левски, защото е голям клуб, с много фенове, а и не на последно място - играеше в Европа. Но за съжаление отпаднахме още на старта. Левски е доста познат клуб в Европа, а феновете му са спонтанни, жарки и фантастични. Мисля, че Левски, както още Лудогорец и ЦСКА, биха постигнали много, ако бяха в полския шампионат", завърши вратарят.
ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019
Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2019