Вратарят и капитан на Левски Николай Михайлов изрази желание да говори пред медиите и изрече много силни думи по адрес на клуба и на съперника ЦСКА 1948. Днес "сините" надделяха с 3:0 на "Герена" в мача помежду им. 

Михайлов потвърди и новините на БЛИЦ, че има преговори за негов трансфер в Турция.

"Излязох специално да кажа няколко неща. Цяла седмица момчетата от ЦСКА 1948 всеки ден говореха какви ли не неща за нас. Какво щели да направят, как да го направят... Е видя се на терена. Искам да кажа, че нашият план С е по-добър от техния план А", каза Михайлов.

"Играя цял живот в чужбина и съм възпитан на уважение към съперника. Те не показаха такова. Затова излязох тук, за да говоря. Много неща се говориха, малко е неуважително. Ние проявяваме уважение към всеки един съперник, уважавам много хора от техния клуб. Нещата, които излизаха в медиите, бяха леко неуважителни спрямо нас от тях".

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Относно трансфера си в Турция Михайов обясни:
"Има контакт между двете ръководства. Има разговори, има агенти. Зависи изцяло от ръководството на Левски как ще се развият нещата.  Влезли са в комуникация, ако се договорят, окей. Аз съм в Левски, концентрирал съм се върху играта си".

"За мен е важен този Левски и да успеем да го спасим. Вярвам и давам всичко възможно. Искаме да намерим генерален спонсор, да се вдигнем и да продължим в тази положителна насока. Камбуров го познавам от много години. Четох, че всеки мач ни вкарва, няма лошо, човек със самочувствие, с много голове. Каквото и да кажа за него, малко е. Така, че план "С" да се прибира вкъщи да празнува, план "А" да внимава", завърши Михайлов.