Николай Илиев беше избран за председател на Управителния съвет на Левски до провеждане на Общото събрание, насрочено за 30 август. Това обяви досегашният такъв Иво Тонев, който подаде оставка наред с други членове на УС, включително Илиев.

Любопитното е, че Надзорният съвет не прие депозираните оставки именно до провеждането на Общото събрание. А сега Тонев обяви, че ангажиментите му с ръководенето на клуба приключват, а Николай Илиев, който е в оставка, поема длъжността.

На първата си пресконференция като председател на УС на Левски Ники Илиев обяви второто попълнение на тима за това лято. Кариерата си на "Герена" продължава защитникът Димитър Пиргов, който се раздели със Славия след края на сезона и стана свободен агент. Припомняме, че първото попълнение на Левски за това лято беше Хеан Деса - Лудия.  Перуанецът подписа 2-годишен договор със „сините“ през месец май.

"Отборът започва подготовка с 14 футболисти плюс седем юноши, освен новото попълнение Деса, преди минути подписахме с Димитър Пиргов от Славия", съобщи Ники Илиев.

"Люпко Петрович има цялата власт и ще решава заедно с неговите помощници какви играчи да бъдат привличани. Треньорът иска да се изиграят поне пет контроли преди началото на сезона", добави председател на Управителния съвет на Левски.