ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Вижте прогнозите на Христина Христова и Ивайло Ангелов за крайния резултат от мача! 

Треньорът на Левски Николай Костов остана доволен от победата срещу Етър с 1:0 в мача от десетия кръг на efbet Лига, но е огорчен от феновете, които накъсаха играта с факли и димки. Това според него влияе на играчите му и разваля празничната обстановка.

“Ключово за успеха може би е търпението. Мачът свърши така, както започна. Единият отбор се защитаваше, другият атакуваше Очаквах друго противодействие. Ако през първото полувреме имаше реализация, може би мачът щеше да стане по-интересен. Нямам забележки към играчите. Така както започнахме, така и завършихме”, започна Костов.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

"Доста се накъсва играта. Не само от паднали играчи. Нашите фенове в Сектор Б трябва да помислят какво влияние има това над нашите играчи. Това не го бях предвидил. Интересно ми е този протест кога ще свърши. Не е приятно. Влияе на играчите. Замислен съм за тези неща, а не за играта. Разваля празничната обстановка. Не можах да се изкефя от победата”, добави наставникът на "сините".

“Асен Митков е много добър млад наш играч. Използвали сме го в много по-сериозни мачове. Умен играч е”, каза треньорът за "златната резерва" на тима.

“Спадна малко емоцията след европейските мачове. Ще излезем от това състояние. Добре се развиваме”, завърши Николай Костов.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!