ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Вижте прогнозите на Исак Гозес и Станислав Станков за крайния резултат от мача! 

Треньорът на Левски – Николай Костов, коментира успеха с 3:0 над Локомотив Пловдив в мач от 19-ия кръг на efbet Лига.

Победата бе първа за „сините“ от 22 октомври насам в българския футболен елит, като Костов отчете присъствието на лидерите в тима - Уелтън и Цунами. В тази връзка треньорът на Левски нарече Андриан Краев "важен и ценен" играч след критиките, които му отправи след хикса (2:2) с Локомотив (София) в предишния кръг.

 200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Костов не пожела да коментира възгласите "Оставка!" по свой адрес, но допълни, че в двата пъти, които бе е правил досега, е оставал неразбран.

"Ще го оставя без коментар, защото два пъти взех отношение по темата, защото моите думи не се приемат така, както аз искам и съм неразбран, затова оставам без коментар“, заяви Костов, а преди това каза какво мисли за победата.

„Искрено се надявам да се работи по-лесно и съм сигурен, че ще се работи по-лесно, тъй като имаме играчи, които се възстановяват. Заслужено победихме Локомотив – един от най-добре играещите с топката. Първото полувреме разчитахме на висока преса и активна игра, не дадохме почти никакви възможности за бързи атаки. Имахме щастието да отбележим два гола. Тази играе коства разход на много енергия.

Второто полувреме трябваше да сме по-организирани в дефанзивен план, с което дадохме инициативата на Локомотив. Поздравявам играчите ни, които се раздадоха и наистина заслужено победихме“, заяви Костов, който коментира завръщането на Уелтън и Цунами сред титулярите:

„Това са лидерите на нашия отбор. То е ясно за всички, че нашият отбор, когато е без основни играчи, има друг облик. Не можем да пресираме високо. Радвам се, че полека-лека се възстановяват. Надявам се, че ще завършим добре шампионата“.

„Като цяло съм доволен, защото и други пъти сме вкарвали при стандартни положения. Създаваме постоянно напрежение, стараем се да го правим. Мисля, че имаме успешна игра в атака при стандартните положения“, продължи треньорът на Левски, който обаче не пожела да коментира с подробности ситуацията с Андриан Краев:

„В такива подробности не мога да влизам. Краев е много важен, ценен наш играч, когато е концентриран и се влага за отбора. Дори когато греши, ние му прощаваме, защото грешките му изглеждат различно. По-добре да оставим тези неща, които са в съблекалнята, да си останат между нас, защото може да разчувстват някои хора“.

„Изостряме вниманието във всеки мач. Изостанахме в точките, причините са обективни и субективни. Има още 2 мача, надявам се да ги изиграем достойно и да ги спечелим, за да върнем усмивките на нашите почитатели“, каза Костов за предстоящите мачове на тима.