Новото попълнение на Левски Джъстин Менголо заяви пред клубната телевизия, че се чувства много добре при "сините" и се надява да успее да постигне много успехи в България.

22-годишният камерунец, който не е играл официални мачове в последните пет месеца заради проблеми с бившия си клуб Университатя (Клуж), се надява да е в оптимална форма за началото на "А" група.

"Роден съм в столицата на Камерун - Яунде. Имам 22-ма братя и сестри, но за Африка това е нормално. Баща ми е играл за националния отбор на Камерун, докато дядо ми е играл във Франция за Лион. Един от по-малките ми братя пък рита за младежкия национален тим на моята родина", започна Менголо.

"За мен животът е само футбол. От малък исках да стана футболист.  Надявам се някой ден да заиграя в някое от най-големите първенства. Най-хубавият ми спомен от футбола е от един мач в Камерун. Майка ми дойде да ме гледа за първи път, а до 15-ата минута падахме с 0:1. След това вкарах 3 гола и победихме".

"Чувствам се много добре в Левски. От 5 месеца не бях играл и тренирал. Имах големи проблеми със стария ми клуб, но сега всичко се нарежда и ще вляза във форма. Ако всичко върви по план ще съм готов за началото на шампионата. Бях говорил с един приятел, който е играл в България. Знам, че Левски ме искаше преди 2 години, но тогава не успяха да се разберат със стария ми клуб. Гледал съм няколко мача на тима. Научих много неща за феновете. Добре е когато даден клуб има много привърженици. Искам да стана шампион и да помогна на Левски да печели трофеи".

"Мачът с Лудогорец е много важен за нас. Надявам се да постигнем успех. Ще бъде здрава битка", заяви Менголо.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!

   Купа на България - сезон 2015/2016 топка_1.jpg BALL.jpg SOC.jpg soccer_02_1__1.jpg