Новият изпълнителен директор на Левски Павел Колев обясни, че към момента състоянието на клуба не е сред обсъжданите теми. По думите му сега "сините" имат съвсем различни приоритети. Както вече стана ясно, бизнесменът Васил Божков обяви, че ще помогне за оздравяването на клуба от "Герена". 

"Апетитите на Левски в първенството винаги са били големи. Левски няма друга цел, освен да стане шампион! Моментното състояние на отбора и позицията му в класирането на практиката не се обсъждат нито в съблекалнята, нито в левскарската общност по простата причина, че клубът има други приоритети", коментира Колев, който заедно с Валери Божинов бяха сред гостите в Благоевград на детския турнир за ученици в памет на Апостола на свободата Васил Левски. 

Winbet - удвои тръпката от победата! (18+)

Изпълнителният директор на клуба от "Герена" допълни, че "синята" общност трябва да бъде оптимист за предстоящото на 6 март Общо събрание, на което големите промени трябва да станат факт и документално.

"Нека да изчакаме Oбщото събрание. Предполагам, че поводи за оптимизъм ще има сред хората, които обичат "Левски" и съм убеден, че клубът ще тръгне по нов път и ще се намира в много по-добро състояние в края на този сезон", каза Колев.

"Имам усещане, че нещата тръгвам по нов път и съм зареден с позитивна енергия, и желание за работа. Според мен имам доста какво да се свърши, но с помощта на всички колеги и на левскарската общност, подчертавам на цялата левскарска общност, защото съм убеден, че много хора са готови да помогнат с каквото могат, нещата ще се случат", продължи Павел Колев.

"Следващата седмица би могло да има нови попълнения, но не е сигурно", добави шефът в Левски. 

Кадри "Канал 3":

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка