Новото попълнение на Левски Звонимир Микулич използва социалните мрежи, за да се сбогува с досегашния си тим Шериф (Тираспол) и феновете на клуба. Вратарят се присъедини към лагера на "сините" в родината му в Хърватия, след като преди три дни парафира договора си.

"След 3 години и половина времето ми във ФК Шериф приключи. Никога не съм си представял, че ще обичам толкова много този клуб и град Тираспол. Това е моят втори дом. 

Сега дойде моментът да предприема някои нови предизвикателства. Благодаря на всички в клуба, които ми дадоха възможност да преживея някои от най-хубавите моменти в кариерата си.

Спечелихме три титли, купа, играхме груповата фаза на УЕФА Европа лига. Това бяха големи постижения и съм щастлив, че бях част от тях. Благодаря ви, че винаги бяхте до мен и моето семейство, и ни карате да се чувстваме като у дома си.

Благодарен съм, че опознах съотборниците си и намерих приятели за цял живот.

Благодаря на всички фенове за подкрепата, това означаваше много за мен. Завинаги ще бъда един от вас, фен на ФК Шериф, най-великия клуб в Молдова!", написа Микулич.