"От феновете научих, че има вариант да се завърна в Левски". Това сподели пред БЛИЦ СПОРТ левият краен бранител на Витория (Сетубал) Нуно Пинто.

Вчера в медийното пространство се прокраднаха слухове, че 31-годишният португалец е желан от "сините" и е много вероятно да акостира на "Герена" през зимата.

"Наистина не знам какво да ви кажа по тази тема. Фенове ми писаха, за да ме попитат дали се връщам. От тях научих какви информации се тиражират в медиите. Истината е, че никой от Левски не ме е търсил. Досега съм нямал контакт с хора от ръководството. С радост бих се върнал, но към този момент това няма как да стане, тъй като никой не е казал, че ме иска", сподели Пинто пред нашата агенция.

Припомняме, че Нуно Пинто бе част от Левски от януари 2012 до декември 2013 година. Той изигра 56 мача със синия екип, в които се отличи с 10 асистенции. Пинто обаче отказа да продължи договора си и напусна със скандал България заради решението си да си тръгне дни преди дербито срещу ЦСКА за Купата на страната, с което завършваше есенния полусезон. 
СВЕТЛИН ТОНЕВ/БЛИЦ СПОРТ

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма