Сериозни проблеми застигат Левски дни преди изключително важния мач с Лудогорец. В неделя от 19:00 часа "сините" приемат шампионите и евентуална победа ще направи много завързана битката за титлата. В момента тима на Георги Дерменджиев разликата до върха ще бъде сведена само до 3 точки.

Специалистът обаче има много ребуси за решаване. През седмицата БЛИЦ първи разкри, че Яблонски, Цветкович и Кабрал повече няма да играят с екипа на тима. Живко Миланов е контузен, а от много време в лазарета е и Холмар Ейолфсон. Нуно Рейш и Луи Нганиони са наказани, а Седрик Унтонджи е под въпрос заради контузия.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Така Левски реално ще има само трима здрави защитници - Иван Горанов, Деян Иванов и младия Томислав Папазов. Последните двама нямат мачове този сезон.

Дерменджиев ще трябва да връща някой от халфовете в защита или да разчита изцяло на младоци. Ситуацията на десния бек е най-сложна. Юношата Ивайло Найденов се справяше добре на тази позиция, но в момента е под наем в Арда (Кърджали) до края на сезона.

В центъра на отбраната ще се чака до последно да се разбере какво ще е състоянието на Унтонджи.

Дали наличните играчи в отбрана ще се справят срещу бързоногите футболисти на Лудогорец, които са и отлично сработени - ще разберем в неделя.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019