Ръководството на Левски официално обяви, че ще се раздели с треньора Славиша Стоянович. Това обаче няма да се случи сега, а след края на сезона в efbet Лига. "Сините" днес от 20:00 часа приемат Ботев (Пловдив), след което предстои гостуване на Черно море. На "Герена" все още имат шансове за участие в баража за Лигата на конференциите, но за целта трябва да заемат седмото място. Два кръга преди края "моряците" са с 42 точки на седмото място, а столичани са с 4 по-малко.

Стоянович ще води Левски и в баража, ако отборът се класира за него.

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

Ето какво обявиха от Левски:
"Левскари,

Във връзка с появилите се информации относно взаимоотношенията между „ПФК Левски“ и Славиша Стоянович, искаме да Ви уведомим, че г-н Стоянович ще изпълнява задълженията си на старши треньор на представителния отбор до края на сезон 2020/2021 г. в Първа пофесионална лига, след което контрактът му няма да бъде продължен.

Всички в „ПФК Левски“ изказваме своята благодарност и признателност на Славиша Стоянович и неговия екип за всеотдайната работа и му пожелаваме бързо и пълно възстановяване от тежко прекараната COVID инфекция, много здраве, лични и професионални успехи!"