Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Левски ще играе срещу европейски гранд на 19 август, а не срещу Бока Хуниорс. Това обявиха пред БЛИЦ СПОРТ от „Moko Solution”, която е организатор на юбилейния мач в чест на 75-ата годишнина от рождението на Георги Аспарухов-Гунди.

Потърсихме позицията на компанията заради информацията от Испания, че Бока Хуниорс е променил решението си и ще дойде в Европа за мачове срещу Барселона за купата „Жоан Гампер“ и срещу Левски. От „Moko Solution” потвърдиха думите си пред БЛИЦ от 9 юли, че „сините“ ще играят с клуб, който е много по-голям от аржентинския.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

„Съперникът на Левски е избран. Става дума за европейски гранд. Много по-голямо име от Бока Хуниорс. Всички подробности ще бъдат обявени в следващите дни. Днес няма как да стане, тъй като Левски има мач срещу Вадуц. Денят и часът на срещата, както и цените на билетите, остават без промяна“, обявиха от компанията.

Още преди десетина дни, когато стана ясно за отказа на Бока Хуниорс, са появиха спекулации с имената на различни отбори, които ще играят срещу Левски в чест на Гунди. Най-спряганото име беше на Милан. Втородивизионният ЦСКА 1948 също се предложи на „сините“ като съперник в мача.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2018 в Първа лига

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Трансферно лято 2018 в Първа лига