Третото ново попълнение на Левски за тази зима Антон Огнянов заяви, че идва на "Герена", за да помогне на тима да спечели шампионската титла. Днес крилото подписа договор за една година и утре ще отпътува с тима за лагера в Кипър.

"Много съм щастлив и се радвам, че отново съм част от този голям клуб", каза пред Левски ТВ Антон Огнянов.

"За мен означава много, че се връщам, тъй като имам възможност да се докажа. Предният път не успях, тъй като получих тежка контузия, което ми попречи да помогна на тима и да покажа моите качества. Целите ми са за добро представяне, доказването ми като футболист, помагането на Левски да стане шампион, а също така да показва по-добри игри. Надявам се да съм здрав, а целта на отбора винаги е била една и съща - шампионската титла. Такава е и моята", коментира старозагорецът.

"Обстановката в отбора ми е позната, ръководителите, повечето от съотборниците ми, така че няма нищо непознато за мен. Виждам, че има колектив. Надявам се да се впиша в него бързо. Атмосферата винаги е била приятна тук, надявам се и сега да е такава. За Левски приоритет е първото място. Имаме шансове, конкуренцията е голяма в лицето на Лудогорец, но смятам, че можем да се преборим за по-предна позиция", смята Огнянов.

Относо забавянето на трансфера - "Радвам се, че всичко е така, както трябва. Такива са процедурите и правилата в отбора, което забави нещата от петък до днес, но всичко е добре, когато свършва добре. Утре пътувам с отбора. Физически съм добре, но смятам, че съвсем малко съм изостанал с подготовката. Това стана във времето, докато трябваше да се оправя с Дунав, а след това и да дойда тук, но ще наваксам. С Дунав се разделихме нормално и всичко е наред."

Всичко за Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига
Зимна подготовка 2017