Още един бразилец е в плановете на Левски за лятна селекция. 25-годишният Патрик Луан от Крумовград е привлякъл интереса на "сините" със силните си изяви в дебютния си сезон в българския футбол.

В събота нападателят блесна с две попадения при равенството 2:2 с ЦСКА на "Васил Левски". Луан действа ефективно в тандем с голмайстора на първенството Александър Колев, който също е желан от Левски. Вече се разбра, че на "Герена" искат още един от Крумовград - получилият вчера повиквателна за националния отбор Серкан Юсеин.

Патрик Луан подписа с Крумовград през юли 2023 година. Договорът му е до лятото на 2025 г. "Синьо-жълтите" са готови да преговарят с колегите си от Левски за трансферната му сума. 

До момента през сезона Луан има 24 мача и 5 гола в Efbet Лига. 

Кaриерата на бразилеца протича предимно в Швейцария, където е играл за Сион, Шафхаузен и Криенс. Има и кратък престой в Йоребро (Швеция).

На "Герена" вече подписаха с първото си лятно попълнение, който е бразилец - Майкон. 24-годишният сънародник на Патрик Луан е защитник и пристигна в Левски от четвъртодивизионния Нова Игуасу.  

Както е известно, треньорът на Крумовград Станислав Генчев е все по-упорито спряган за нов треньор на столичния гранд. 

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!


* Снимки: Павел Данев/Startphoto.bg