Полузащитникът на Левски Мартин Райнов все още не е получил предложение за нов договор. Настоящият контракт на футболиста е до лятото. Ако до 31 декември на “Герена” не удължат споразумението си с играча, той ще може да преговаря с други клубове, в които да премине като свободен агент през лятото, пише "Тема Спорт". Райнов е твърд титуляр при Петър Хубчев. Той не е пропуснал нито един шампионатен двубой. Полузащитникът пристигна в Левски зимата от Берое.

В клуба обаче все още изчакват с решението дали да го задържат за по-дълъг период. Причината е, че на “Герена” искат да разберат колко играчи в центъра на терена ще могат да привлекат след отварянето на трансферния прозорец. Както БЛИЦ първи писа, "сините" очакват Симеон Славчев от Карабах. Желан е и друг от националите ни - Тодор Неделев от Ботев (Пловдив).

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)
 
При това положение оставането на Райнов не е никак сигурно и може да се стигне до ситуация, в която да се окаже ненужен в Левски.

Преди дни изпълнителният директор на клуба Павел Колев съобщи, че сигурен за удължаване на изтичащия си през лятото договор може да бъде капитанът Живко Миланов. 

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020