Изпълнителният директор на Левски Павел Колев коментира поредните слухове, гласящи, че Петър Хубчев е подал оставка като треньор на "трикольорите", за които президентът на централата ни, отрече пред БЛИЦ. Бившият шеф в БФС бе категоричен, че към днешна дата шансовете селекционерът на България да поеме "сините" са нулеви. 

"Аз нямам идея дали оставката на Хубчев е истина. Ние най-малко като клуб можем да знаем подобно нещо. Не се е провеждала среща между Дерменджиев и ръководството относо гаранции за неговото оставане. Говорим само за селекцията в момента. Старши треньорът е наясно, че може да бъде сменен след края на сезона, както и аз, както и всеки един, защото това е Левски.  Когато не си постигаш задачите и целите, които са ти поставени, винаги може да си тръгнеш", каза Колев.

"Към днешна дата има нулев шанс Петър Хубчев да бъде треньор на Левски. Първо, аз смятам, че Хубчев е все още селекционер на националния отбор, нямам информация за обратното. Дори и да се стигне до треньорска рокада при нас, тепърва ще трябва да седнем и да я мотивираме. След това да мислим за варианти за нов треньор. В момента това не е на дневен ред. Селекцията се прави с участието на Георги Дерменджиев. Излишни спекулации са това", продължи той.

"Реален интерес към италиански халф няма. Запитване или оферта към него няма. Наблюдаван е от Патрашку на живо. Не само той, но и други футболисти, правят се доклади. Това е нормално. Нито сме влизали в контакт с него и с неговия клуб, защото не сме сигурни, че това е футболист, който ще ни свърши работа. Гледаме около десет футболисти", коментира изпълнителният директор на "сините" по повод информациите, гласящи футболиста Диего Фабрини за трансфер в столичния тим. 

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019