Изпълнителният директор на Левски Павел Колев говори пред журналисти за кампанията за набиране на средства за клуба, но призна, че ситуацията продължава да бъде тежка. 

"Най-големите дарители са феновете. Публиката отделя от залъка си и събра над 1,5 милиона лева за последните 2 месеца. Предвид активността на феновете би трябвало да можем да се справим. Когато дарение идва без условия и цели да помогне на клуба казус не виждам. 

Надявам се да има още дарения. Има огромен интерес към кампанията. Тя върви повече от успешно. Икономическата ситуация не е розова, но се надявам повече хора да помогнат на Левски. Водим разговори с фирми, които да помагат, но тези неща стават бавно", започна Колев.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Нямам информация какво ще обяви утре Васил Божков. Последните няколко дни нямам връзка с него.

Наско Сираков е загрижен за бъдещето на Левски. Това е нормално. Имахме доста теми за обсъждане", продължи изпълнителният директор на "сините".

"Платихме част от заплатите благодарение на феновете. Взехме глътка въздух. Футболистите тренират с огромно желание. Все още имат право футболистите да разтрогнат договорите си, но за момента няма такива индикации. 

Не сме имали разговори за разтрогване на договорите на играчите. Не сме водили разговори с футболистите с изтичащи договори. Трябва да разпредделим оскъдните средства в касата, за да покрием наложащите плащания. 

Засега се справяме добре. Бих призовал хората да мислят рационално и да помагат с колкото могат. Администрацията има нужда от лидер. Би било перфектно, ако той се казва Наско Сираков", завърши Колев.