Изпълнителният директор в Левски обяви, че се подготвят кардинални промени в клуба.  Шефът в "синия" клуб гостува в "Домът на футбола" по "Диема Спорт" и каза, че всичко ще се случи в края на сезона.

"Очаквах да е трудно, но не е и това, което заварих, и разбира се, липсата на търпение, на толерантност са неща, които всъщност са нещо нормално за обстановката в Левски.

Нормално е да ме засипват и критики, въпреки че още няма 100 дни, откакто съм в Левски. Това разбира се, не е оправдание, както и тежката ситуация, в която е Левски. Единственото, което един човек може да направи, е да си следва сляпо принципите и това, в което вярва, и да работи всеотдайно от сутрин до вечер, а и повече.

В крайна сметка, ако няма резултати, никой не е женен за Левски. Така че, аз съм длъжен да свърша това, което смятам за правилно и това, което ми се позволи. Оттам-насетне, да заповяда следващият.

Няма да стават поетапно кардиналните промени. В момента паралелно с цялата всекидневна дейност, аз се занимавам да подготвям тези промени - те са свързани с преструктурирането на администрацията и с персонални промени. Това ще се случи след края на сезона, което е най-нормалното нещо.

Все пак, аз дойдох в момент, в който предстоеше началото на пролетния полусезон. Трябваше да опозная обстановката и да опозная и хората тук, за да направя верните изводи, за да преценя, с кого можем да продължим напред и с кого ще се разделим.

Тепърва предстоят промените, които всички очакват. А дали те ще са за добро, ще видим следващия сезон", каза Колев.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019