Изпълнителният директор на Левски Павел Колев съобщи неприятна новина за клуба - заради пандемията са се провалили преговорите с нов спонсор за "сините". Той призна пред Канал 3, че не знае как тази обстановка ще се отрази на тима от "Герена", липсата на мачове и възможността на привържениците да помагат финансово. Колев обясни, че в момента Левски има разходи, но няма да има приходи от продажба на билети или артикули, защото и фен магазинът е затворен. 

Той пожела на собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев бързо възстановяване. Както вече стана ясно, босът на шампионите вчера призна, че е диагностициран с COVID-19.

"Пожелавам на Кирил Домусчиев бързо възстановяване. Toва е вцепеняваща новина. Надявам се пандемията да подмине с пълната си тежест България, не само заради футбола, а и за да възстановим нормалния си начин на живот", каза Колев. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Държавата реагира адекватно, БФС и клубовете също. Остава да стискаме палци и да се надяваме по-бързо заразата да бъде овладяна и да отмине", коментира шефът на Левски. 

Попитан как работи клубът в условия на извънредно положение, директорът обясни: "Също като в повечето клубове, разпуснах администрацията в петък, както и футболистите до 18 март, след което им обявихме, че няма да тренират поне до 22 март. Трябваше на 23-ти да нормализираме тренировките, но има писмо от БФС, което пътува към нас, с препоръка от Медицинската комисия да се преустанови всякаква дейност поне до 29-и".

"Трябва да проявим самодисциплина, сигурно на никой не му е лесно да си стои вкъщи, но трябва да направим тази жертва, за да преборим този вирус", допълни Павел Колев.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА - ТУК!