Бившият футболист на Левски Предраг Пажин изказа мнението си за решението на Люпко Петрович да напусне треньорския пост и да си тръгне от "Герена".

"Май единствено аз не съм изненадан от решението на Майстора…. Съвсем очаквано за мен… Да, може би трябваше веднага след мача с онези (б.р. - визира ЦСКА) да си тръгне, но познавам го и го разбирам напълно… И така щяха да го освободят през зимата.. Тръгна си като победител, а не като предател…", написа във "Фейсбук" един от големите любимци на Сектор "Б".

"Люпко е доказал много давно, че футболът му е като добро утро. Тръгва си като човекът, който ни показа, че няма невъзможни и неосъществими неща… От отбор със средно качество направи нещо невъзможно – да бъде водач в класирането. Аз също го направих като треньор (б.р. - визира Локомотив Мездра), нито той, нито аз, танцуваме по музиката на някои мишоци, които даже нямат слух за музиката… И най-близките хора да ти забиват ножът в гърба. Майсторе, ти си победител, пази си здравето, шапка ти свалям за всичко, което даде за Левски, и футбола като цяло. Само ЛЕВСКИ… ЗАВИНАГИ", допълни Пажин.

Купа на България - сезон 2016/2017

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига