"Господин Петрович често си сменяше мнението, дори за 24 часа", коментира Станислав Ангелов на пресконференция на "Герена".

"Когато ми подхвърли, че ще подаде оставка беше на около 4-5 метра от мен и изобщо не ми го е казвал в официален разговор. Два часа преди мача с Берое ни сюрпризира, особено с декларацията към медиите. Просто не е окей. Каквото и да е имало, можеше да се обърне към нас. Г-н Русев ще говори пред медиите като се прибре относно собствеността и сигурността в отбора и ще отговори на въпросите ви", каза още Пелето.

Той се опита да отговори на засегнатите десет точки от декларацията, която Петрович пусна в медиите. "Всичките тези точки са доста несериозни, защото някои от тези играчи категорично отказаха да дойдат, не мога насила да ги накарам да играят в Левски. Как мога да докарам Сапунару, който отказа да дойде на “Герена”? Със Зубир преговаряхме няколко седмици, но самите футболисти нямат желание да дойдат. Виждате обаче, че и в момента разполагаме с много добри играчи. Ако сме можели да вземем по-добри, то е било, за да засилим конкуренцията. Но не всичко трябва да е на всяка цена", коментира Ангелов.

Той е убеден, че не са се водили преговори зад гърба на сърбина - "Аз лично съм говорил с много треньори и ръководители, това ми е работата, но след като сме застанали плътно зад Петрович и той е бил подкрепян от нас, това говори красноречиво за всичко останало."

Купа на България - сезон 2016/2017

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига