Помощник-треньорът на Левски Небойша Милошевич бе доволен от успеха с 3:0 над Дунав. Той води столичани днес, след като Славиша Стоянович.

„Имахме трудна седмица, защото загубихме предходния си мач и треньорът положи много енергия, за да работи с играчите. С всеки се трудихме индивидуално. Те са добри играчи и знаят как да играят. Трябваше да победим на всяка цена. Имаше психологически елемент, за да сме толкова ефикасни в мача. След 3:0 на почивката водихме разговор да не губим много топката и сили. Доволни сме от трите точки”, бяха първите думи на Милошевич пред Диема Спорт.

"Дунав е добър отбор. Имаха ситуации, в които беше опасно за нас и трябваше да им спираме контрите. Затваряхме добре, но пък не сме доволни от пресата ни, но има и психологически елемент, който повлия за играчите”, каза още помощникът на Славиша Стоянович.

„Работим със Славиша заедно и идеите са негови. Подготвихме мача заедно. Много е важно да спечелим всичко до края на годината. Трябва да вземем максимален брой точки до края. Изпуснахме точки, които не очаквахме. Трябва да го сторим и после ще анализираме. Честно да ви кажа не чета сайтове и вестници. Знам, че целият ни щаб внася цялата си енергия да работи в Левски. Не мога да дам отговор на въпроса за контрактите на футболистите – те са към шефовете”, завърши помощник-треньорът на Левски.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019