Ивелин Попов коментира след победата над Марица с 3:1, че “сините” се подготвят много добре на лагера в Правец и си пожела негов съотборник да направи трансфер в голям европейски клуб. 

Ветеранът е сигурен, че като качества и потенциал Левски със сигурност ще е в тройката на Еfbet Лига, но предупреди колегите си да не подценяват противника си в Лига Европа (Хегелман или Шкупи), защото това са живи съперници, а не стойки или манекени.

“Полезна контрола. Малко по-голяма интензивност, отколкото на тренировки, и е хубаво, че головете, които отбелязахме, ги тренираме всеки ден. Получиха се красиви голове. Работим всеки ден двуразово и ще изглеждаме по най-добрия начин за първите мачове. Знаете, че за работата на футболисти и треньори се съди по резултатите. Надявам се да имаме успехи, за да се освидетелства работата, която вършим. А тя наистина е много добра", коментира Попов.

"Свикваме, по-различно е, треньорът има други изисквания. Още миналата година казах, че отборът има много голям потенциал. Ръководството преценява дали да се привличат нови. Но като потенциал и качества сме в тройката. Дай Боже някой да направи трансфер в голям европейски клуб, да влязат свежи пари и те да се реинвестират в друг футболист. Чувам се с Миланов всеки ден, доколкото знам ще има разговор с президента и се надявам да се върне. Знаете, че Георги е левскар. Ако не си намери отбор в чужбина, няма да играе в друг български отбор, освен в Левски", коментира бившият национал за Георги Миланов.

"Дай Боже повече европейски съперници да преодолеем, за да влязат повече пари и да се погасят дълговете, които клубът е натрупал през годините, а и да радваме феновете", продължи Попов.

"Клишетата отговарят в последно време доста на истината, че наистина няма слаби отбори. Играеш срещу живи съперници, не играеш срещу стойки или манекени. Да, като име може да не са с история, но и те са футболисти и искат да се докажат", каза още футболистът на Левски. 

Следете с БЛИЦ: Лятна подготовка 2023