ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Левски се раздели с досегашния треньор на дублиращия си отбор Виктор Димитров. Синът на Димитър Димитров - Херо пое отбора, след като Елин Топузаков застана начело на мъжкия тим след напускането на Станимир Стоилов.

Виктор Димитров обяви напускането си с пост в социалните мрежи, в който подчерта, че си тръгва с нежелание. Новият треньор на дубъла на Левски ще бъде Христо Арангелов.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

"За мен беше чест, отговорност и сбъдната мечта да работя за ПФК Левски! Днес е един от най-тъжните дни в моята треньорска кариера! Налага се да се разделим с клуба , на който симпатизирам от дете! Причинита за раздялата…не искам да я коментирам , защото оставам с най-добри чувства към клуба, към колегите и всички други служители!

Възпитан съм да бъда амбициозен, дисциплиниран и човек с принципи! Това ще го преследвам през цялата си кариера без изключение . Вярвам, че всяко нещо се случва с причина… и така е трябвало да стане! Тръгвам си с НЕжелание и се надявам някой ден да се върна с желание! Само Левски!!!" написа Виктор Димитров в своя Фейсбук профил.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!