За първия домакински мач на Левски от пролетния дял на шампионата срещу Монтана вече са монтирани турникети на входовете на стадион „Георги Аспарухов“ и всеки привърженик трябва да спазва стриктно написания на своя билет вход към сектора. През входове различни от описаните на пропуските няма да може да се влиза на стадиона, предупредиха от „Герена”.

Поради наложеното наказание на ПФК Левски от Дисциплинарната комисия и затварянето на Сектор „Б” за предстоящия мач с Монтана, привържениците с карти за този сектор ще могат да влизат през вход 7 на сектор „В”. През ВИП входа на сектор „В” ще бъдат допускани само хора, притежаващи карти за ВИП сектора, както и притежаващите оторизирани за тази зона пропуски.

Пропуските за мача с Монтана ще са налични след 11:00 часа в понеделник и в магазина на ПФК Левски на ул. „Тодорини кукли” 47 и магазина на НКП на Левски на бул. "Тодор Александров" 23. В деня на мача, 02.03, на стадион „Георги Аспарухов” билети ще се предлагат в магазина на ПФК Левски на ул. „Тодорини кукли” 47 от 10:00 до 14:00 часа и на касите на ул. „Тодорини кукли” 47 от 14:00 часа до края на първото полувреме – 18:45 часа.

Цени на пропуските за срещата с Монтана:
Сектор В - 12 лв.

На стадион „Георги Аспаухов” бе обособен „семеен блок” в сектор „В”, с който клубът дава възможност на лицата под 14 годишна възраст да посетят мач със своите близки безплатно.

Децата ще могат да влязат само с придружител, попълнена декларация за придружител и билет с нулева стойност. Придружителят трябва да си закупи редовен билет и задължително да носи със себе си документ за самоличност, за да попълни декларацията в два екземпляра, които да послужат първо пред представител на полицията и второ пред служител на охранителната фирма на входа на сектор „В”. Декларации ще има на място на касите и подстъпите към стадиона.

Пропуски за „семейния блок” ще бъдат издавани на каса на стадион „Георги Аспарухов” откъм булевард „Владимир Вазов”, която ще бъде отворена след 16:00 часа в деня на мача. Всеки възрастен ще може да придружава до две деца на възраст до 14 години. Пропускателният режим за „семейния блок” ще се извършва през вход 10 на сектор „В”.

За гостуващата агитка ще бъде отворена каса в 16:00 часа в деня на срещата непосредствено пред сектора за гости. Цената на билетите за сектор "Г" е 7 лв. Подстъпите към стадиона ще са отворени в 16:30 часа на 02.03 и призоваваме всички привърженици да влизат своевременно на стадиона, за да не се получават струпвания пред входовете.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!