Не пипайте истината! За това призоваваха от "Меридиан Мач", след като вчера се роди странен скандал. Причина за него стана изказване на директора на Левски Георги Иванов пред най-големия и авторитетен спортен вестник в България. Това изказване обаче беше цитирано с неистинско заглавие от спортен сайт, което изопачи думите на Гонзо.

Първоначално заглавието на сайта, публикувано още в ранните часове на събота, беше: "Не може феновете да обсъждат бъдещето ми". Впоследствие то се промени няколко пъти, като все повече се доближаваше до истината, за да се завърши с уточнение, че заглавието е на въпросния сайт, а не на "Меридиан Мач". Интерпретацията, която впрочем е често срещана практика в интернет пространството, явно е шокирала Гонзо. Заради това той е разпоредил още в 8.00 сутринта да се пише декларация на клубния сайт на Левски, в която се разграничава от казаното. Впоследствие Георги Иванов видя, че "Меридиан Мач" не е преиначил нито една от думите му и изрази съжалението си за създалата се ситуация.

"В Левски съм, това е! Не мога да разбера, на какво основание фенове от управата обсъждаха бъдещето ми след последния Управителен съвет на клуба. Още повече то не е коментирано по никакъв начин на заседанието", това каза Гонзо пред "Меридиан Мач", това написахме и на страниците ни. Стоим твърдо в позицията си, още повече има и аудиозапис за доказателство.
"Меридиан Мач"