Фенове на Левски от Варна поканиха президента на клуба Наско Сираков на среща. Целта ѝ е да бъде информирана общността за случващото се на "Герена".

Писмото на привържениците до Сираков:

"До мажоритарния собственик на ПФК Левски.

Уважаеми г-н Сираков,

Клуб на Привържениците на ЛЕВСКИ "Ултра Варна" адмирира Вашата чудесна идея за срещи със Синята общност в цялата страна! Ние, Левскарите от "Ултра Варна" очакваме от Вас да посочите дата, която Ви устройва, за да започнем организация на събитието в гр.Варна. Град, който е Левскарски бастион и го доказа и през последните няколко организирани от нас срещи между Привържениците и ръководители на Клуба като Ивайло Ивков, Петър Ганев, Станимир Стоилов, Даниел Боримиров, когато залите бяха препълнени. Град, в който Левски винаги е домакин, а Левскарите трудно се поддават на милиционерските манипулации ("организирани срещу неорганизирани").

Разходите за провеждането на срещата - дискусия, на която да ни запознаете с моментното състояние и с плановете Ви за бъдещето на Клуба ще бъдат поети, както винаги от нашата организация. Надяваме се на Вашето внимание - заслужаваме го!

С най-добри чувства, Клуб на Привържениците на ЛЕВСКИ "Ултра Варна"!"